Ontmoetingsruimte van Dorpspunt t Blickvelt  

Vergaderen

Vergaderen in Dorpspunt t Blickvelt

Of het nu gaat om een kleine vergadering met 10 personen of een grote vergadering met 30 personen, 't Blickvelt is de ideale plek. 't Blickvelt beschikt over een grote ontmoetingsruimte en een wat kleinere vergaderruimte. Genoeg keuze om een vergadering prefect te laten verlopen. In beide ruimtes staan voldoende tafels en stoelen die natuurlijk vrij te verplaatsen zijn naar uw wens. Voor elke soort vergadering is een goede indeling te vinden. Ook beschikt 't Blickvelt voor voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een presentatie op een beamer. Een beamer is eventueel te huren bij 't Blickvelt zelf. Dan zorgen wij dat deze kant-en-klaar voor u klaar staat.

Met elke wens die u heeft kunt u natuurlijk terecht bij 't Blickvelt. Het is altijd mogelijk om te vragen wat de mogelijkheden zijn.

Cursus

Bloemschikcursus in Dorpspunt t Blickvelt

Wilt u een speciale cursusavond houden voor uw bedrijf of bent u iemand die zelf bepaalde cursussen geeft? Dan is 't Blickvelt de ideale locatie. U heeft de keuze over verschillende ruimtes. De ontmoetingsruimte, vergaderruimte en de spreekkamer. Of het nu gaat om een bloemschikcursus of een professioneel opgezette teambuilding, 't Blickvelt heeft de ideale ruimte voor u.

Omdat er veel verschillende soorten cursussen zijn is het natuurlijk altijd mogelijk om met de beheerder af te spreken wat uw wensen zijn. Er is veel mogelijk en wij helpen u graag.

Feest

Feest in Dorpspunt t Blickvelt

Een groot feest houden maar niet genoeg ruimte op uw eigen locatie? Kom dan naar 't Blickvelt. Onze locatie is geschikt voor verschillende soorten feesten en voor verschillende groottes. U kunt onze ontmoetingsruimte helemaal naar uw eigen zin versieren en aanpassen. In de ruimte zijn stoelen en tafels voor 42 personen. Het is mogelijk om een aantal tafels en stoelen uit de ruimte te halen zodat er meer mensen in de ruimte kunnen verblijven.

Voor drank, taart en hapjes kan gezorgd worden door 't Blickvelt en de vrijwilligers, maar u mag ook voor uw eigen eten en drinken zorgen. Ook dan is het mogelijk om de hulp van een vrijwilliger in te schakelen.

Markt

Markt in Dorpspunt t Blickvelt

Wilt u een bepaalde markt houden maar heeft u er geen plek voor op uw locatie? Kom dan naar 't Blickvelt. 't Blickvelt is de geschikte locatie voor bijvoorbeeld een bedrijvenmarkt door de vele ruimte die 't Blickvelt te bieden heeft. Het is mogelijk om de markt in een grote ruimte zoals de ontmoetingsruimte te houden maar u kunt er ook voor kiezen om meerdere ruimtes van het gebouw te gebruiken.

Ook hier is het mogelijk om gebruik te maken van onze vrijwilligers. Zij helpen u graag met het verzorgen van drank en hapjes of andere taken die wij graag voor u uitvoeren.

Overige gelegenheden

De KenC Super X in Dorpspunt t Blickvelt

Dit zijn enkele voorbeelden waarom Dorpspunt 't Blickvelt de perfecte keuze is voor een van de bovenstaande gelegenheden.

Natuurlijk kan het zijn dat uw gelegenheid er niet tussen staat. Neem contact op met de beheerder via telefoon of e-mail (gegevens staan op de contact pagina) en stel uw wensen aan ons voor. Er zijn veel mogelijkheden en 't Blickvelt staat altijd voor u klaar.

Infoblad van Dorpspunt t Blickvelt

Infoblad

Meer informatie over de ruimtes die Dorpspunt 't Blickvelt verhuurt en de prijzen die gehanteerd worden zijn te vinden in ons infoblad. Het infoblad is te verkrijgen bij Dorpspunt 't Blickvelt of is te downloaden via deze link. (Let op: Infoblad is in .pdf formaat)


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen