Logo van Dorpspunt t Blickvelt  

Dorpspunt 't Blickvelt te Woensdrecht

Dorpspunt 't Blickvelt is gelegen in het centrum van Woensdrecht aan het plein van de dorpsstraat (Sinds 23 september 2015 het Colonel Whitakerplein). Het complex is in 2006 gebouwd en fungeert als appartementen complex op de 1e en 2e verdieping. Op de begaande grond bevindt zich een kringloopwinkel, een eetcafe, Klavervier, Dynamisch Woensdrecht, Basisschool de Poorte en het dorpspunt. Het dorpspunt is door de week vrij toegankelijk voor iedereen die daar zin in heeft. Of het nu gaat om een gezellig gesprek of een groep fietsers die een korte pauze houdt.

Jeu de boules bij Dorpspunt t Blickvelt

Achter 't Blickvelt bevind zich een prachtige tuin die overdag vrij toegankelijk is. Loop er eens in rond of speel een potje jeu de boules met de lokale vereniging die zich ook huisvest in 't Blickvelt.

Aan de voorkant van 't Blickvelt bevind zich een plein wat gebruikt wordt als parkeerplaats. Er is dus voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Het dorpspunt zelf bestaat uit verschillende ruimtes. Naast de grote ontmoetingsruimte waar overdag volop bedrijvigheid is, beschikt 't Blickvelt ook over een speciale vergader / hobbyruimte en spreekkamer. Ook is het mogelijk om bij 't Blickvelt een van de twee logeerkamers te huren. Mocht u geen plek hebben voor een logee in uw eigen huis, dan heeft dorpspunt 't Blickvelt de oplossing.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen